Anya rész gyógyítása

2016.01.19 14:36

Mit is takar az Anya részed, a lélekcsaládállítás szempontjából:

Az Anya részed, az az Őrző, aki a lélektörténetedben azt az őrző szerepet töltötte és töltheti be újra, melya Föld és a Föld naprendszerének az őrzését védését szolgálja. A Földnek testei vannak, ahogyan neked is, éteri-, asztrál-, mentál-, stb.-testei, melyeket őrzők felügyeletére bíztak. A Földet is Őrzik, védik. Ugyanígy a Földet körülveevő bolygókat is és a köztük lévő teret is őrzők vigyázzák. A tejutat, a Hold és nap között lévő távolságot, a Föld peremét és a Föld Életmagját is őrzők vigyázzák! Ezen kívül még a fényt, a tudást, de még a földön a víz-növény-ember-föld kapcsolatát is őrizték!

Azért írtam múlt időben, mert amikor a Földet, a más bolygókról érkező lények hatalmukba kerítették, ezeket a csodálatos, nagyerejű és nagyhatalmú lelkeket, kiiktatták és megfosztották felelősségteljes hivatásuktól, erejüket elvették, s törölték tudatukból, mire hivatottak és kik ők, hogy ne találjanak vissza önmagukhoz és szerepükhöz..S így a Föld, azok hatalmába került, akik kihasználták.

Ezt a hatást, egy nagy erejű programmal érték el, amit minden őrzőnek egyidőben juttattak a rendszerébe. Másként nem sikerülhetett volna, csak egyszerre...s egyben leszakították rólad az Apa oldalt, akivel akkor még egységben voltál...Nagyon rég volt a lélektörténetedben...

És most eljött az idő, hogy ezek a nagyhatalmak, vissza adják a Földet az Őrzőknek és Istennek! Ezért felismerhettük, hogyan vehetjük ki a programokat, hogyan gyógyíthatjuk meg az Őrzőket, hogyan csatoljuk vissza az apa oldalt és hogyan állíthajuk vissza őket a helyükre!

Az Őrzők, ahogy Kryon is megosztotta velünk, itt vannak a Magyarok között! Köztünk, köztetek! Itt az idő, hogy a helyükre kerüljenekismét és ellássák, igen nemes feladatukat! Csodálatos!

Ha hívást érzel most, biztos, hogy felébredt benned a tudat, te is Őrző vagy. Ha nem, vagy még nem...nem állsz készen.

Ne ilyedj meg!Nem kell elhagynod senkit és semmit itt a Földön, hogy újra a feladatodnak élj, csak...a helyedre kerülsz az életben! A méltó helyedre, amiért már mindent megtettél:), vagy segít a helyedre kerülni...

Minden Jót, Kedves Őrzők! :)