Egységben a természettel - Elvonulás

2016.07.28 14:00

Szeretettel invitállak egy Baranyai kis falu végére, Július 28-29-30-31.-én, az erdő szélén álló tanyára, melynek tulajdonosai a természettel kézen fogva,(permet és egyéb vegyszer nélkül), és állataikkal a legnagyobb barátságban élik az életüket. Ahol bármikor megérinthetsz egy arra járó szőrös kis bundát és megetethetsz egy éhes szájacskát,s bármikor elterülhetsz a talpad alá símuló fűben és leheveredhetsz egy fa alá.Az erdő hangjai ott vannak egy fülhallásnyira és ha gondolod,bele is merülhetsz a Fák sűrűjébe...csak néhány lépés.. Közben a láthatatlan világ,amit az elvonulás során igyekszem a szemed, szíved, Lelked elé tárni,ott figyel téged szüntelenül és megengedi,hogy te is megérezd őt...a Tündéreket, Elfeket, Manókat, egyéb természet lényeket, s a Fákat, Földet, Gombákat, s közöttük élő Szarvast, Nyulat, Madarakat, és ami még megmutatja magát neked...

A szállásunk egy ház tetejében lévő széna hotel, amihez hálózsák szükségeltetik,de kapsz alá egy lepedőnek valót.:) Álmodban a széna illatát lélegezheted, az erdő hangjait hallgathatod.A ház aljában, eső esetén kandallóval ellátott tágas tér, a tisztálkodáshoz zuhanyozó tartozik,rendes bojlerrel..:) Minden városi zaj kizárva!

Az elvonulás során, megismerheted Erő Állatod,Ő mindig veled van. A segítő állatok üzenetét, ők időnként tűnek fel. Melyik Fa alá ülj be, hogy segítsen neked különböző problémáidban és ezt igénybe is vesszük, s emellett megérezzük a fák, növények erőterét, ahogy a sajátodat is. A természet lényekkel és tündérekkel igyekszünk kapcsolatot teremteni. Juta, a tanya hölgy lakója, kenyeret tanít sütni nekünk, melyet aztán meg is eszünk és a ház férfi képviselője, éjszakai erdő járásra visz bennünket. Részletes program lejjebb...

A részvételi díj: 45 000 Ft. A jelentkezéskor, 10 000 Ft előleg utalásával.

Az ár tartalmazza a szállást, napi 3x, húsmentes étkezést, amit Juta főz nekünk , a kenyér sütést,az éjszakai túrát az erdőben és a tanításokat. Lesz tábortűz ,lehet ének és sok nevetés, melyről én gondoskodom! A helyszinen egyébb szolgáltatásokra is meghívhatod magad,ha kedved tartja.

A következő web címen utána nézhetsz: www.walburga.hu/ Natúr Életmód Tanya

Szükséged lesz: hálózsákra, párnát is hozhatsz.., kényelmes ruhákra, tisztálkodó eszközökre, nasira,ha szeretnél fogyasztani. Van egy kis bolt nem messze, de autóval a közeli Mohács mellett lévő nagyobb boltokba is el lehet menni,ha szükséges. Megközelítés,stb., ha jelentkezel, megbeszéljük!

Részletes program: (amitől bármikor eltérhetünk,ha úgy hozza a pillanat.. )

28.-án, csüt.:

14 órától lehet érkezni bármikor, s a délután az elhelyezkedésről, összehangolódásról fog szólni Sétálhatunk az erdőben és tábor tüzet gyújtunk.

29.-én, péntek: Kb.,

9.00 Reggeli nyújtózás, mezítlábas fűben séta Fák megismerése gyógyítás szempontjából, növények jelentősége.., a növényvilág tündérei, természet lényei, eleme. Gyógyítást kérünk a Tündérektől, természet lényektől.

12.30-kor ebéd Erdei séta, ahol mindazt megtapasztaljuk,amit délelőtt megbeszéltünk, s a Fák auráját érzékeljük,megfigyeljük,milyen madarakkal, állatokkal találkozunk. A természet gyógyítása Lélekcsaládállítással.

18.óra körül vacsi, egyebek

- Éjszakai erdőjárás

30.-án, Szombat: Kb.,

9.00 Reggeli nyújtózás, mezitlábas séta Erő állat, segítő állat megismerése, meditáció, totem állatunk gyógyít,

12.00 Ebéd

14.00 Tündérek és Angyalok, kik az állatoknak segítenek. Mit tanítanak a jelen lévő állatok, saját életünkben? A Föld állatvilágának gyógyítása Lélekcsaládállítással.

16.00 Kenyér sütés

Este, vacsi, szabad program..

31., Vasárnap: Kb.,

9.00 Reggeli nyújtózás, mezítláb járás.. Földanya, Földanya gyógyítása Lélekcsaládállítással, az összeolvadás, egység élmény Földanyával, lehorgonyzás benned és benne.

Közben ebéd 12 óra körül

15 óra után, megbeszéljük a tapasztalatokat,amit átéltél.

17.00 Tábor bontás

Ha tetszik a program és úgy érzed,ott a helyed, mielőbb jelentkezz, mert a szállás hely korlátozott. Max. 15 Fő fér el a széna ágyakon!

Köszönöm megtisztelő figyelmedet! Az Ég legyen veled!