Létközi háború zajlik

2015.11.13 15:13

Kedves Útkereső!

Az elmúlt hét mélységei magyarázatra szorulnak....
Sokan féltek a háborútól és volt,akinek rettegést okozott és a mindennapjaiba is beszivárgott ez a félelem.Mert a körülmények,melyeket a Földön tapasztalsz,erre utaltak...

Az elmúlt héten,mindenkinek,aki a felemelkedés útját járja,egyfajta elvonuláson "kellett" részt vennie.Magadba húzódás,ahol senki mást nem akarsz tudni,magadon kívül...Van,akinek kicsit korábban kezdődött,van,akinek kicsit később.
Van,aki intenzívebben éli meg,van,aki kevésbé...mert még tart.
Ennek több oka is van: Az egyik,hogy Létközi háború zajlik egy másik síkon,ahol a lelked és lelki erőd van jelen a tudásoddal és a szereteteddel.Ez az a háború,amit többen éreztek,hogy eljön.Hát itt van!Van,akinek nagy energia része szükségeltetik benne.Ők az elmúlt napokban,szinte csak vegetáltak.Lézengtek és léteztek,betegek lettek,nem akartak emberek közé menni,egyfajta belső térben érzik magukat,van,aki sokkot kapott,egy esemény folytán.Kikapcsolta magát a földi síkról,hogy jelen lehessen ott,ahol szükség van rá.van,aki a reménytelenség,kilátástalanság helyzetében érezte magát,sőt,olyan is,aki öngyilkosságon gondolkozott.Mert az energiáikat felemésztette a küzdelem,ami nem feltétlenül harc,ahogy a fizikai síkon elképzeled,hanem egy szellemi megmérettetés,erő megmérettetés.
A régit,a sűrűt,a félelmet...azokat kell legyőzni,amik a régi fizikai síkot képviselték...hatalom...hierarchia...elnyomás....férfias érvényesülés...racionalitás...sűrű,nehéz energiák...Hogy megszülethessen az új...Újjá születhessen a fizikai sík,s azoknak,akik már készen állnak,megmutatkozhasson a fény,a bőség, a szeretet,a lebegés.
Az Aranykor küszöbén állunk...
Mindent tegyél meg,hogy pihenhess!
Ez most nagyon fontos!
Tudom,van olyan,aki nagy anyagi hátrányba került most!Főleg,aki a spiritualitásból él,mert azt elfogadta életfeladatának,hivatásának!
Tarts ki!Rendbe jönnek a dolgok,csak pihenj és bízz!A hited,most erős kell legyen!Minden támogatást megkapsz!
Nagy szükség van most rád,egy olyan eseményben,ami megváltoztatja az életünket!

A szerdai nap,egy másik ok,amiért a kiüresedést érzed! Az a nap,egyfajta lenullázás volt,ahol azt érezhetted,hogy meghaltál!Az ego kilépett a létből,Szellemed,Lelked a nullára csökkentette az energia szintjét a fizikai sík közelében,majd energiáid újra indultak,indulnak...ahogy neked jó.
Érdemes odafigyelned a Lélekre és a Szellemre,hogy ha lekapcsolódtál odafentről és odalentről,újra vissza kösd magad,hogy egyensúlyt teremts és minél hamarabb helyre állj!
ha most az is nehezedre esik,hogy főzz egy ebédet,vagy kiteregess...rendjén van így.Hallgass a bensődre és kapcsolódj ki!Légy a barátaiddal,de ne egy intenzív együttlétben,hanem egy csendes,baráti kikapcsolódásban.Sok mindenkinek megoldotta ezt a Szelleme,úgy,hogy az ágyban tölti az időt alvással,mert beteg lett...:)Ez most így jó!Soha nem volt nagyobb haszna a betegségednek,mint most!:)

Tudd,ez egy újjászületés!

Hogy mi történik ezután...írok,amint megtudom!:)

Áldás Neked és Kitartás!

Benedek Rita  Lélekgyógyász