Októberi program

2015.09.30 14:50

Októberi program:

Okt. 9. Péntek:
A régi feloldása az új befogadása, lehorgonyzása - A Lélekcsaládállítást hívom segítségül ehhez a naphoz, ahol a szobákat, ill. helységek fogják képviselni,megjeleníteni az energiákat, a régit és az újat.Izgalmas lesz,mert közben érzékelni is tanítalak.A régi történések,lenyomatokat hagytak az aurádban,amit hordozol.Ezek törlődnek.
Tedd le velünk,amit már nem szeretnél magaddal cipelni,hogy közelebb kerülj önmagadhoz.A folyamatot,test-lélek-szellem szintjén éljük.Az új energiában már nem kell szenvedni.Tedd le a karmikus lenyomatokat.
10 - 16 óráig. Ebéd szünettel!
Részvétel: 5000 Ft fő
Kérlek,a programra jelentkezz be!

Okt. 11. Vasárnap Lélekcsaládállítás - Délután 15.30 - tól 19-ig, Önvalód Ébresztése, mely az Test - Lélek - Szellem újjászületése lesz, melyet most csoportosan élhetsz át a Lélekcsaládállítás segítségével! Ezen a napon, 10.11-én, 111- es nap lesz,mely önvalód felébresztésében és egy új kezdet születésében segít. Így nagy támogató erő lesz a folyamatokon!Tarts velünk!Segítőim,most is velünk lesznek,neked csak élvezned kell a folyamatot.
Részvétel : 7000 Ft
Kérlek, a programra jelentkezz be!

Október 14.Szerda Tisztánérzékelés 1. Tanfolyam,ahol megtanulhatod gyakorlatokon keresztül a finomenergiák érzékelését.
10-15 óráig. Ebéd szünettel!
Részvétel: 4000 Ft
Kérlek, a programra jelentkezz be!

Okt. 15. Tudatosság klub Ahol az életedben kapott jeleket értelmezzük,események,számok,álmok,testszimbólumok,stb., segítségével.Te elmondod és lefordítom.:)
Belépő: 2000 Ft
17.30 - 19.30 - ig.
Kérlek,a programra jelentkezz be!

Okt. 21.Szerda A négy elem megtapasztalása,(tűz-levegő-víz-föld) harmonizálása energetikai szinten, Lélekcsaládállítással. Nagyon fontos,hogy az elemek a helyükön legyenek benned,megfelelő arányban,megfelelő helyen.Ha nem így van,az az elem szimbolikájából lefordítható,miért van így. megtanítom érzékelni az elemeket és helyre állítani a rendet benned.
9.30 - 15-ig. Ebéd szünettel!
Részvétel: 5000 Ft
Kérlek,a programra jelentkezz be!

Okt. 23.Péntek. Lélekcsaládállítás - időpont egyeztetéssel!
Egy alkalom: 10 000 Ft

Okt. 25. Vasárnap Lélekcsaládállítás Mohácson - időpont egyeztetéssel!

Egy alkalom: 8000 Ft

De.10 órakor bemutajuk a módszert,mely 1000 Ft lesz,s melyre közületek választunk olyat,aki vállakozik a gyógyulásra!

Nagy szeretettel és örömmel várlak benneteket a programokra!Minden program, új energiával történik! Lélekcsaládállítást soron kívül is tartunk, egy-egy este,ha szükség van rá hétköznap!
Személyes, egyéni konzultáció és kezelés, minden nap,melyre időpont egyeztetés kell kérned!
Az időpontokat tőlem a :0630-9737-666 - os számon vagy e-mailen: britu@citromail.hu vagy csepbrituci@gmail.com-on kérhetsz.
Minden program helyszíne: II.ker. Rókushegyi lépcső 8-ban, D.ép. 2/7-ben lesz! Egyenlőre! Tervezzük egy központ létrehozását!:)
A mohácsi állítás helyszíne: Bajcsy Zs.u. 18.
Mindig kényelmes ruhában gyere,hogy jól érezd magad és hozz ételt,hogy földelni tudj.Vízről én gondoskodom!

Csodás Önkifejezést Mindenkinek!
Benedek Rita Lélekgyógyász