Bőség - Szeretet Tábor Júniusban

2016.06.16 14:00

Bőség - Szeretet Tábor lesz! Június 16-17-18-19.-én Palotabozsokon,a Hauszmann vendégházban.

Égi vezetőim,Angyalaim, arra kértek, változtassam meg, bővítsem ki, a Szeretet tábor minőségét! Így a tábor rezgése sokkal intenzívebb és mélyebb értelmet nyer.

A Szeretet az alapja annak, hogy az életed minden területén egyensúlyt alakíts ki, ami megteremti a bőséget. A bőség magában foglalja a párkapcsolat, anyagiak, karrier, kapcsolataok, életterületeket.Minden ide tartozik,ami egy boldog földi élethez szükséges. Ahhoz,hogy a külső világodban megjelenjen a bőség, először a belső világodban kell megteremtened. Ennek az alapja,hogy úgy fordulj önmagad felé elfogadással és megértéssel,hogy az önszeretet gyógyító erejével tiszteled meg magad.

Erre a bensőséges szeretetre szeretnék rámutatni a tábor napjai alatt, ami ott van benned és hol elő tudod hívni, hol elbújik, mert sérülések ,félelmek,stb., elrejtik. Felszínre hozuk, ezeket a sérüléseket, amellett, hogy itt igazán magaddal tudsz törődni, magadra tudsz koncentrálni, a mindennapok gondjai helyett. Ha itt rálátsz a szeretetre,ha megtanulsz igazán magaddal törődni és figyelni,ez a hétköznapok során is megmutatja magát és így több figyelmet kap a lényed. Nem fogod elrejteni lelki szemeid elől sem hibáidat, sem erényeidet. Így környezeted is egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb embert kap belőled. Ebben szeretnék neked segíteni a tanításokkal, gyakorlatokkal, játékokkal, melyek a tábor programját képezik. A Tábor helyszíne : Hauszmann Vendégház, Palotabozsok, Június 16-17-18-19. Facebookon utána nézhetsz és én is meg szoktam osztani.Egy csendes falusi környezet.

Viszont az energia és a program, erőteljesebb lesz!! :)) Az első napon, 16.-án, 14 órától lehet érkezni. Ezen a napon fogjuk összehangolni a teret önmagunkkal,beszélgetéssel, közös főzéssel, ismerkedéssel.

A többi napon, nem tematikusan haladunk, előre eltervezettek alapján, hanem hagyjuk, hogy az Égi vezetőink tereljenek bennünket a gyakorlatok, meditációk és oldások során az Önszeretet és a Bőség felé. A szeretet gyakorlatokkal nyitjuk a szívcsakrát és az érzékelést. A táborban,garantálom a sok nevetést, mely a lételemem, s így együtt nyitjuk vele a szeretet kapuit!

A tábor utolsó napján a lezárás, várhatóan 17 órakor lesz!

Ha késztetést érzel, kérlek mielőbb jelezd, mert a létszám korlátozott!

A részvételi díj: 44 000 Ft, mely tartalmazza a szállást, napi 3x, húsmentes étkezést és a programokat.

A jelentkezéskor, 10 000Ft előleget küldj majd a megadott számlaszámra kérlek!

Mindenkit sok szeretettel várok!

Áldjon az Isten!

Képek a helyről: