Változások...

2015.09.30 14:54

2012 év végéig a Szellem,a Lélek,aki vagy,eldöntötte,hogy a felemelkedésselmtart vagy távozik és folytatja a karmikus körforgást úgy,ahogy eddig tette.

Ha a felemelkedést választottad,akkor elkezdődött egy erőteljes karma teljesítés,ledolgozás. Felerősödtek a problémák,hogy megmutassák,hol van elakadás az életedben,melyen túl kell,lehet adnod,hogy az emelkedő energiákkal tarthass és azok ne húzzanak vissza.Sűrűbb és gyorsabb lett az élet vagy éppen ekkor kezdtél lelassulni. Akinek számottevő feladata van a felemeldésben, az nagyon nehérz időszakon, néhány éven van túl,ahol letehette a még élő karmikus tartozásokat,amiket nem egyszerű ilyen rövid időn belül,fájdalom nélkül letenni.

Nagyon nehéz volt néhányunknak...

Hogy ezt mennyire tudtad szeretettel kezelni,az rajtad múlott,de minél beljebb jutottál önmagadba,annál inkább tudott érvényesülni ez a szeretet.Sokat hangoztatják,hogy mindent meg tudsz oldani szeretettel,de ez nagyon nehezen megy,amikor még nincs meg,saját magad felé sem a feltétel nélküli szeretet.Mert minden belőled indul...és ha ott nincs...De ha tudatosan álltál,állsz a dolgokhoz és érted,mi történik,az őszinte szeretet előbb meg tud nyilvánulni és mutatkozni,míg ha tudatlanul próbálsz megoldást találni,ez sokkal tovább tart és nem tudod szeretettel kezelni.

Örömmel látom és tapasztalom,hogy vannak,akik gyorsan tudtak változni,de akiknél ez nehezebben megy,azok is végül eljutnak a változás kézzel fogható megmutatkozásához.:) Mostanra egyértelműen látszik a változás.

Azért fogtam ennek leírásába,mert mostanra ketté vállt a társadalom,ami nagyon kiéleződni látszik.Van,aki a régiben,van aki az újban van...de van,aki az új és régi között ragadt. Ők vagy észrevették,hogy változni kellene,vagy még nem akarózik,de ott vannak a jelek!Van,aki még nem tud változni és sok segítségre szorul...amit megkapnak,ha eljön az ideje.

Amikor az emberek közé megyek,ütközik az auránk azokkal,akik nem tartanak a felemelkedéssel.És ez a környezetem tapasztalata is.Ez már nem az,hogy ... ami benned nincs rendben,az nem tetszik a másikban...Nem!Ez az,hogy van,aki tudja,miért van itt a Földön és van aki nem.Az utóbbi továbbra is elindul reggel dolgozni és nem tudja,hogy sokkal több ennél, beszélget a semmiről órákat, nagyon fontos,hogy áll a haja,nem számít,mennyi szemetet eszik és ha megbántják,támad,ha nem értik,támad,ha nem ért téged,támad...fél és támad...

Látom,hogy betegek,szomorúak,rohannak,fáradtak...

De TE...aki felébredtél,tudod,hogy miért vagy itt!Most ne arra gondolj,hogy mi az életfeladatod,mert azt csak mindig annyira tudod,amennyire aktuális,hogy a jelenben tartson,hanem arra,hogy szolgálatot teszel a Szellemednek,a lelekdnek,a Mindenségnek,s nevezhetjük Istennek is,hogy tapasztalj,hogy fejlődj,hogy visszatérj ahoz a Csodálatos Isteni Lényhez,aki vagy és végtelenül beleszeress,hogy érezd az egységet és tapasztald,hogy minden egy.S így már nem kelsz fel reggel azzal,hogy már megint hétfő,hanem úgy kellsz fel,hogy újra egy nap,hogy az legyek...aki vagyok.Hogy adhassak és kaphassak,hogy élvezzem az utat...még ha nehéz is...Mert sokszor nehéz!

De ne feledd,hogy egykor te is olyan voltál mint ők és ne ítéld el őket!Hagyd meg nekik a saját tanulásuk útját!A szellemük döntött,választott,nem az ember!Nem rosszabbak vagy jobbak nálad,csak mások!Ez fontos!Nincs hierarchia!

Ha nehéz, ne keseredj el,de éld meg a nehézséget!Ne add fel,mert ott a segítség valahol!Csak keresd és kérj!Tanulj meg bízni és érezni,ha még nem sikerült.

Olyan csodát teremtett veled Isten,aki képes felülkerekedni a fájdalmon és legyőzni.

Ébrednek azok a részeid,amikről eddig nem is tudtál,ha oda érsz hozzájuk és segítenek!Ezeket a részeket ébresztgetjük most néhány arra kész Szellemnél és egyre többet dolgozunk a szellemmel a lélek mellett,hogy egység szülessen.

Csodálatos felemelkedést Neked!

Benedek Rita Lélekgyógyász